beautyproducten

Dit zijn mijn favoriete zomer beautyproducten

Als journalist krijg ik regelmatig beautyproducten opgestuurd in de hoop dat ik er wat over schrijf. Het fijne daarvan is dat je heel veel kunt uitproberen. Het ene is niks, het andere is zo goed dat ik het blijf gebruiken. Ook als de probeertube of -pot op is. Ik vind het zelf altijd fijn om goede tips van anderen te krijgen. Nu deel ik even mijn favoriete zomerproducten met jullie.

Bruin zonder zon

Het liefst lig ik de hele dag in de zon te bakken, maar dat mag helaas niet meer van de zonpolitie. Dat betekent wel dat ik spierwit blijf want bruin worden is voor mij al lastig zonder zonbescherming, laat staan mèt. Nu kan wit prachtig zijn, maar naar mijn wit wil je echt niet kijken. Daarom ben ik groot fan van bruin-zonder-zon producten. Ik heb al zoveel self-tans geprobeerd maar voor mij zijn er twee die top of the bill zijn. Namelijk de Natural Tanning Spray van Marc Inbane en de self tanning producten van Bare. Voor het gezicht is er de face tanning mist voor het lichaam de self tan foam. Voor beide merken geldt dat je al heel snel na het aanbrengen bruin wordt, dat je ook echt een goede kleur krijgt en dat je niet gauw gekke strepen of vlekken krijgt.

Body Make up

Ook ideaal vind ik body make up.  Gebruik ik vooral voor mijn benen als ik geen tijd heb gehad voor bruin-zonder-zon. Je moet het zien als foundation maar dan voor je lijf. Het fijne is dat het de hele dag blijft zitten – als je je niet wast zelfs nog langer- en ook vlekjes en oneffenheden camoufleert. Top producten zijn Faux Glo van Fake Bake en Subline Bronze BB Summer legs van L’Oreal

Zonbescherming in poedervorm

Als ik eenmaal opgemaakt ben, vind ik het vervelend om me telkens opnieuw in te smeren met zonnebrandcrème. Daar gaat je make-up. Daarom heb ik altijd een buisje Sunday Brush of BrushonBlock bij me in de tas. Dit zijn minerale poeders met een hoge SPF. Het is een buisje met en kwast, je poedert er mee over je gezicht en klaar is Kees.

Haarmasker

Zon zee en zwembad zorgen al gauw voor dor haar. Daar zijn natuurlijk heel veel producten voor maar de meeste haarmaskers en conditioners moet je aanbrengen op nat haar en even later weer uitspoelen. Daar heb ik nooit geduld voor. Ideaal is daarom de We are Paradox Repair Game Changer Hair Mask. Deze kun je aanbrengen op droog haar voordat je je haar gaat wassen of douchen. Kun je eerst gaan ontbijten of zo. Ideaal!

Wil je zeker weten dat je niks mist van BLOW? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie