make-up bril

Wies test de make-up bril

Hoe maak je je ogen op als je eigenlijk een leesbril op moet om goed te kunnen zien wat je doet?

Ik heb leesbrilsterkte 2. Nog best netjes vind ik, want het gaat tot 5. Althans bij de kant-en-klare brilletjes die je op de markt koopt. Ik kan nu al haast niks meer lezen, hoe moet dat in vredesnaam als je 5  hebt?  En dan is lezen nog één ding, maar ik wil me ook een beetje fatsoenlijk kunnen opmaken. Zonder een leesbril loop ik al snel het gevaar dat mijn eyeliner niet net boven de wimperrand zit maar 2 centimeter erboven.

Nu heb ik een fantastische vergrootspiegel in de badkamer die ik iedere ochtend gebruik om me op te maken, maar ben ik ergens anders dan wordt het al gauw wat ingewikkelder.

Op internet stuitte ik op de make-up bril. Dat is nou eens een handige gadget, dacht ik. De bril heeft één glas dat je van van het ene naar het andere oog verschuift zodat je met je ene oog kan zien hoe je je andere oog opmaakt.

make-up bril        make-up bril

Ik bestelde het ding in mijn sterkte en probeerde het meteen op mijn werk uit. Had ik beter niet kunnen doen. Een lijntje trekken aan de bovenkant ging nog wel, je ziet echt beter dankzij dat ene glas. Maar de makers van de gadgets hebben niet aan mascara gedacht en ook niet aan eyeliner onder je ogen. Je kunt er namelijk met geen mogelijkheid bij met je borsteltje of potlood omdat de onderkant van de make-up bril in de weg zit. Wat een ontzettend suf ding zeg. Nooit kopen dus!

 

Wil je zeker weten dat je niks mist van BLOW? Abonneer je dan op de nieuwsbrief