the world's greatest stretch

The World Greatest Stretch: de snelste manier om het hele lichaam los te maken

Bij rek- en strekoefeningen denken we al gauw aan iets wat we doen voor of na het sporten, maar stretchoefeningen zijn op zichzelf al goed om te doen, of je nu sport of niet. Ze zorgen ervoor dat je spieren en gewrichten soepel blijven, wat weer belangrijk is om goed te kunnen blijven bewegen. Daarnaast kan stretchen je sportprestaties verbeteren, stress verminderen en spanning verlichten.

Als je een paar keer per week rekt dan zorgt dat voor flexibeler spieren en grotere beweeglijkheid van je gewrichten waardoor je andere oefeningen weer beter kunt. Bovendien verbeter je er je lichaamshouding mee.

Nu is er een specifieke stretchoefening die over de hele wereld geliefd is bij trainers, personal coaches, topsporters en fitnessliefhebbers en dat is The World Greatest Stretch. Deze actieve rekoefening is zo populair omdat hij zich richt op alle grote spieren in het lichaam. Binnen 5 minuten pak je zo je hele lichaam aan. Als je geen tijd hebt voor een lange training dan is deze stretchoefening echt een enorme aanrader. Je hebt het gevoel alsof je een uur aan yoga gedaan hebt en je hele lichaam is losgemaakt. (Ik spreek uit ervaring.)

En zo doe je The World Greatest Stretch (er zijn nog veel meer filmpjes op internet te vinden):

Wil je zeker weten dat je niks mist van BLOW? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie