50+Plusbeurs

Gratis kaarten voor de 50PlusBeurs

Van 12 t/m 16 september is de 50PlusBeurs er weer in de Jaarbeurs Utrecht. Gelukkig met steeds meer aandacht voor de jonge 50plusser. Vrijdag 15 september geef ik er zelf een PRESENTATIE Ik vertel over de laatste stand zaken op het gebied van healthy aging en geef weer handige en interessante tips om gezond en leuk te ouder te worden.

Vind je het leuk om erbij te zijn?

Wees er dan snel bij, de eerste 20 kaarten voor de 50PlusBeurs mag ik gratis weggeven.

Ga snel naar: https://www.50plusbeurs.nl/tickets-bestellen/beurs/

En vul de actiecode in: WIES23

Zijn de kaarten al weg?

Met de kortingscode ‘SPREKER23’ krijg je tot 11 september €5,- korting op een toegangsticket! Je betaalt dan
€ 12,50 i.p.v € 17,50

Uiteraard mag je ook op een van de andere dagen komen. De 50PlusBeurs is van 12 t/m 16 september 2023 in De Jaarbeurs Utrecht open van 10.00 – 17.00 uur. Het is het grootste evenement voor actieve 50plussers met honderden stands vol informatie, entertainment en aanbiedingen op het gebied van vakantie, wonen, vrije tijd, mode & beauty en gezondheid.

BLOW op de 50PlusBeurs

Wil je mijn presentatie volgen, kom dan vrijdag 15 september naar het presentatiepodium. Het tijdstip kun je later vinden op www.50plusbeurs.nl. Hier vind je ook het laatste nieuws en het programma van alle dagen.

Trek me na afloop even aan mijn rok (of broek ik weet nog niet wat ik aandoe ;-)) Ik vind het leuk om BLOW-volgers te ontmoeten.

Hopelijk tot dan!

Wil je zeker weten dat je niks mist van BLOW? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie