persoonlijkheidstest

Je staat ervan te kijken hoe goed deze persoonlijkheidstest is

Je weet natuurlijk al lang wat voor type je bent, of je introvert of extravert bent, of je vooral emotioneel reageert of juist rationeel, toch is deze “16 personalities test” interessant om te doen.  Gewoon om even te checken of je het juiste werk doet en om te zien of je zelfbeeld een beetje klopt.

De test is op dit moment heel populair omdat veel mensen hem verbazingwekkend goed vinden. De basis is niet nieuw, werkgevers en coaches maken al jaren gebruik van vergelijkbare tests. Alleen zijn bij deze test verschillende filosofieën gecombineerd, waardoor het een goede remake is van alles wat er al was.

Je zult zien dat de omschrijving van je type helemaal klopt. Ook worden je  minpunten weergegeven, heel subtiel maar wel op zo’n manier dat je er wat mee kan.  Zo moet ik als type Consul beseffen dat niet iedereen zo denkt als ik en beter leren omgaan met kritiek. Wil ik natuurlijk niet weten, maar het is zo waar als het maar waar kan zijn. Weet je wie trouwens net zo’n type is als ik? Bill Clinton (dat staat er dus ook bij). Kan ik best mee leven.

Ook geinteresseerd? doe de test HIER. Hij duurt nog geen 12 minuten.