1. Presentaties, workshops en evenementen.

Een Beetje Leuk Ouder Worden, wie wil dat nou niet?  Veel 45-plussers zijn geïnteresseerd in tips en interessante informatie over gezondheid, fit zijn en er goed uit blijven zien. Wat kun je doen om een bolle rug te voorkomen? Wat werkt nu echt tegen rimpels? Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpt hormoonsuppletie tijdens de overgang? Op al die vragen geef ik op basis van mijn eigen ervaringen en met behulp van deskundigen antwoord op mijn site.

Over hetzelfde scala aan onderwerpen geef ik presentaties, workshops en masterclasses. Ik ben in te huren door bijvoorbeeld netwerkbclubs, bedrijven en evenementenorganisaties. Ook interessant voor werkgevers die belang hebben bij het fit en gemotiveerd houden van hun werknemers. Ik neem als presentator de deelnemers graag mee in de wetenschappelijke kennis die er is, de onderzoeken die er gedaan zijn, en geef ze mijn persoonlijke tips die ik heb opgedaan door mijn jarenlange research als healthy aging-journalist. Indien gewenst betrek ik daarbij specialisten of wetenschappers uit mijn uitgebreide netwerk.

masterclass   masterclass   BLOW

De onderwerpen voor een masterclass/presentatie kunnen heel specifiek zijn zoals bijvoorbeeld ‘Hormonen’  maar ook meer algemeen zoals ‘De 7 beste healthy aging tips’.

Zolang het niet mogelijk is om in groepen bijeen te komen kan ik ook webinars geven, al dan niet samen met presentator Jaap Jongbloed met wie ik onder andere PODCASTS maak over een gezond en gelukkig lang leven.

2. Branded content / gesponsorde blogs+vlogs

Voor commerciële samenwerkingen met bedrijven en merken die aansluiten bij BLOW sta ik altijd open. Er zijn meerdere constructies te bedenken maar de meest gebruikelijke is een door mij gemaakte blog of vlog die iets vertelt over het product, de dienst of  het merk. Uit ervaring weet ik dat hoe journalistieker dit wordt aangepakt, hoe geloofwaardiger het overkomt. Uiteraard moet de samenwerking wel vermeld worden, zodat de lezer weet dat het om betaalde content gaat. Ik denk graag mee met het bedenken van een origineel concept.

Ik heb al met verschillende adverteerders mogen samenwerken. Een kleine greep uit deze samenwerkingen: (klik op de afbeelding)

Eucerin           Silk Heaven

Onlinehoortoestel.nl           Callys

Ook sta ik open voor commerciële bijdragen ten behoeve van derden, denk aan het maken van commerciële content voor een ander platform dan BLOW.

Mail voor meer informatie of het aanvragen van een mediakit naar wies@blow.nl

3. Journalistieke producties /redactionele concepten

Als journalist en bladenmaker neem ik graag opdrachten aan voor het maken van artikelen, columns of specials over BLOW gerelateerde onderwerpen. Dat geldt voor alle media, zowel voor print als online.

Om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, klik op onderstaande titels om de artikelen te bekijken.

Artikel in Jan                             Mijn vaste rubriek in Nouveau                       Dossier in Margriet

jan                   Nouveau                                             margriet

Voorbeeld van online artikelen:

VIVA rubriek

HOLISTIK blog

NOUVEAU artikel

 

Geïnteresseerd? Mail naar wies@blow.nl