madame ovary

Madame Ovary helpt je de overgang door

Snel opgefokt? opvliegers? Madame Ovary helpt je ervan af.

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow is al jaren heel succesvol met haar lifestyle-website Goop. Vorig jaar kwam ze er echter mee in opspraak omdat veel van haar gezondheidsclaims niet wetenschappelijk zouden zijn onderbouwd. Ze kon de boel wel inpakken maar dat deed ze niet, ze beloofde verbetering en meer transparantie en zorgde ervoor dat iedere gezondheidsclaim gecheckt werd door een wetenschapper. En dat geldt ook voor de artikelen die ze verkoopt. Zoals haar voedingssupplementen-lijn met de meest originele benamingen. Voor elk type vrouw heeft ze wel een pakketje met supplementen die bij haar past. Zo is er voor de dertiger die carrière aan het maken is en kinderen moet opvoeden “Balls in the air” en voor vrouwen die uitgeput zijn de pillen: “Why Am I So Effing Tired”

 

madame ovary    90$ voor 30 zakjes, goop.com

En nu is er dan Madame Ovary, een pillensetje voor 45plus-vrouwen die in de overgang komen en te maken krijgen met allerlei hormonale ongemakken zoals stemmingswisselingen, opvliegers en schildklierproblemen.  In elk zakje zitten vitaminen en mineralen, visolie en kruiden zoals zilverkaars die de klachten zouden moeten verlichten.  Of het helpt weet ik niet* en er hangt nogal een prijskaartje aan: 90$ voor 30 zakjes (dus 90$ voor 1 maand!) Maar de naam Madame Ovary is natuurlijk geweldig, daar knappen we alleen al van op.

 

(*wel aanbevolen en onderzocht door een gerenommeerde Amerikaanse arts in de preventieve gezondheidszorg en anti aging Dr. Dominique Fradin-Read)

 

Wil je zeker weten dat je niks mist van BLOW? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.